Openingsuren

Het is heel eenvoudig: ik ben 7/7 en 24/24 uur bereikbaar.

Omwille van praktische redenen werk ik echter niet met vrije consultaties. Alle raadplegingen, huisbezoeken en operaties gebeuren na (telefonische) afspraak.

Dit heeft verschillende voordelen:

Voor uw dier: Hij of zij hoeft niet in de wachtzaal te verblijven, waardoor hij /zij minder stress zal ondervinden en we het risico op een eventueel gevecht of overdracht van ziekte volledig kunnen reduceren.

Voor u: We kunnen veel gemakkelijker een moment uitkiezen die in uw dagschema perfect past om te kunnen langskomen en u hoeft zich geen zorgen te maken om tijd te verliezen in de wachtzaal.

Voor het welzijn van kritieke patiëntjes: Ik hoef niet te wachten tot het vrije consultatie uur tot op de minuut voorbij is, voor ik eventueel kan vertrekken naar een dier in kritieke toestand aangezien ik perfect weet wie er wanneer komt.

Na telefonisch contact (of via mail) kan er dus steeds een afspraak verkregen worden voor een raadpleging in de praktijk of indien dit voor u niet mogelijk is een bezoek bij u thuis.

Hierbij probeer ik te streven de afspraak vast te leggen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30u en 19.30u en de zaterdag tussen 9u en 13.30u. Zijn deze tijdstippen voor u moeilijk. Geen probleem! Dan vinden we zeker een ander moment waarop het voor u wel past.

Ook voor dringende gevallen of vragen ben ik uiteraard dag en nacht, 7 op 7 bereikbaar.